Christmas menu

  • Amuse van het huis

  • Trio van voorgerechten, Toast met gerookte paling, bun met traag gegaard buikspek, huisgemaakt garnaalkroketje

  • Tussengerechten:

    • Pastinaaksoep met grijze garnalen en granny smith appel

    • Steak tartaar

  • Hoofdgerechten :

    • Filet pur met saus naar keuze

    • Hertenkalffilet met bijpassende garnituren

    • Grietfilet met choronsaus, groene asperges en gepofte kerstomaatjes

  • Nagerechten :

    • Wandeling door het bos

    • Kaasbordje - 4 kazen

Menu te reserveren van dinsdag 24 tot en met zondag 29 december.

Prijs per persoon : 62,50 euro

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen 27,50 euro.

Reserveren via www.kiekenhoeve.be / info@kiekenhoeve.be / 03.667.

Vorige
Vorige

Afhaalgerechten KERST

Volgende
Volgende

Verbouwingen